Om oss

Vår identitet

Menalux är standarden för dammsugarpåsar, filter och tillbehör för hushållsmaskiner och maskiner för hemmet. Vi tillverkar utbytbara delar som ser till att varje dammsugare och hem är fräscha. För oss som företag är det viktigt att se till att eftervården är enkel, tillförlitlig och prisvärd för alla. Det är våra pålitliga innovationer som möjliggör hälsosammare hem och en renare värld.

Våra produkter tillverkas av Electrolux, en av världens största tillverkare av hushållsmaskiner och andra maskiner i hemmet. Vår gemensamma globala närvaro och erfarenhet har gjort oss till ett ledande företag när det gäller både dammsugare och dammsugarpåsar.

Innovationer för hälsosammare hem

Utbytbara delar som ser till att varje dammsugare och hem är fräscha

Ditt hem bör alltid vara en hälsosam miljö med frisk luft, oberoende av var du bor eller vilken dammsugare du använder.

Det är därför som vi tillverkar dammsugarpåsar, filter och tillbehör kompatibla med ett flertal märken för att minska föroreningar inomhus och förlänga livslängden på maskiner var de än är.

Färgen

Varje produkt på den här webbplatsen och dess förpackning är märkta med de kompatibla märkenas färg.

Märke och modell

Du hittar dammsugarens märke och modellbeteckning genom att titta på baksidan.

Materialet DURAFLOW™ Fresh

Materialet DURAFLOW™ Fresh

Menalux högkvalitativa dammsugarpåsar är tillverkade av materialet DURAFLOW™ Fresh.

Tack vare banbrytande teknik och konstruktion förhindrar den dålig lukt i hemmet under och efter rengöringen. Det förlänger livslängden och bidrar till att bibehålla hög sugeffekt tills dammsugarpåsen är full.  Materialet DURAFLOW™ Fresh garanterar en hög filtreringsnivå och ger en hälsosammare hemmiljö.

Tar bort dålig lukt

Tack vare materialet DURAFLOW™ Fresh tas dålig lukt bort och dammpåsen håller sig fräsch längre.

 

Menalux dammsugarpåsar har 3 skikt: 
Det första stoppar och minskar antalet partiklar. 
Det andra skiktet fångar molekyler, och innehåller naturlig olja som hjälper till att permanent neutralisera lukt. 
Det tredje skiktet hjälper till att hålla luften ren och fri från skadliga partiklar.

Upp till 50 % längre livslängd

Syntetiska DURAFLOW™ Fresh dammsugarpåsar har upp till 50 % längre livslängd än vanliga dammsugarpåsar av papper. Detta tack vare materialets struktur som ger påsen en förbättrad dammhållningsförmåga samtidigt som det möjliggör en konstant hög sugeffekt när påsen fylls.

Bästa filtrering för en hälsosam hemmiljö

Det högkvalitativa syntetiska materialet DURAFLOW™ Fresh ger optimalt luftflöde och bättre filtrering än dammsugarpåsar av papper. Det gör att DURAFLOW™ Fresh dammpåsar är idealiska för allergiker och skapar en hälsosammare hemmiljö. Den innovativa förslutningstekniken innebär också att dammsugarpåsen kan avlägsnas på ett hygieniskt sätt när den är full.

Kvalitet godkänd av TÜV

Testad och godkänd!

 

Menalux syntetiska dammsugarpåsar har kvalitetstestats av TÜV Rheinland Group, vilket utgör en verklig kvalitetsgaranti. TÜV Rheinland Group har testat och godkänt DURAFLOW™ Fresh enligt följande kriterier: sugeffekt, livslängd och filtreringsprestanda.

 

Detta innebär att en oberoende, högt ansedd institution, som konsumenter litar på, har testat och godkänt säkerheten och kvaliteten hos DURAFLOW™ Fresh dammsugarpåsar.