Om Menalux®

MENALUX® FÖRBRUKNINGSARTIKLAR OCH TILLBEHÖR 

Menalux® är märket på anpassningsbara förbrukningsartiklar och tillbehör som produceras av Electrolux, en av världens största tillverkare av hushållsapparater. Menalux® finns över hela världen och har många års erfarenhet av att tillverka och marknadsföra dessa produkter.

Förutom ett omfattande och innovativt sortiment av dammpåsar och tillbehör för alla befintliga märken på dammsugare erbjuder Menalux® förbrukningsartiklar och tillbehör även för små apparater och vitvaror. Vi uppfyller härmed alla behov som har att göra med hushållsapparater - på varje plats i hemmet.

Kvalitet och innovation har alltid varit vår ledstjärna. Det innovativa, syntetiska påsmaterialet DURAFLOW™ Fresh erbjuder längre livslängd, en konstant hög sugeffekt medan dammpåsen fylls och bättre filtrering för en mer hälsosam hemmiljö. Menalux® är den första tillverkaren av syntetiska dammpåsar som testar produkternas kvalitet hos TÜV Rheinland Group, vars godkännande är en äkta garanti för kvalitet.

Menalux® färgsystem

Snabbt och enkelt! Att hitta rätt dammpåse är för många ett problem. Tack vare Menalux® färgsystem är detta nu mycket enkelt! Sök upp vilken färg märket på din dammsugare har. Menalux® har ...

DURAFLOW™ Fresh

För en mer hälsosam livsmiljö välj Menalux syntetiska dammsugarpåse - DURAFLOW™ Fresh!

TÜV godkänd kvalitet

Menalux® är den första tillverkaren av syntetiska dammsugarpåsar vars produkter har kvalitettestats av TÜV Rheinland Group, ett godkännande som verkligen garanterar kvalitet.