Menalux® färgsystem

Snabbt och enkelt!

Att hitta rätt dammpåse är för många ett problem. Tack vare Menalux® färgsystem är detta nu mycket enkelt! Sök upp vilken färg märket på din dammsugare har.

Menalux® har definierat och delat upp de större märkena på dammsugare i sex grupper. Varje märkesgrupp har tilldelats en särskild färg och en uppsättning 4-siffriga koder. Varje förpackning har en egen 4-siffrig kod som är lätt att komma ihåg och hitta på displayen.

Bilden är ett exempel på en märkessökare. Märkena som nämns varierar från land till land.

 

Så lätt hittar du rätt dammsugarpåse

Menalux® förpackningar är ordnade från vänster till höger i butiksstället, i stigande numerisk ordning och efter ett färgsystem.

Detta ger en enhetlig display för varje färgkod, även inom individuella färgområden. När du har identifierat färgen som motsvarar ditt dammsugarmärke och du vet numret på den dammpåse du behöver, hittar du snabbt och enkelt rätt påse på detta Menalux® ställ.

Hylla med påsar

Du vet märket och modellen på din dammsugare

Sök upp din dammsugarmodell via menalux.se. Välj kategori "dammsugarpåse" och välj sedan märket på din dammsugare, serie och modell. Klicka på den påse som visas och titta efter påsens referensnummer och färgkod. Ta med dig påsens referensnummer och färgkod vid nästa inköpstillfälle.

eller

Sök upp din dammsugarmodell genom att titta i Menalux produktguide eller märkesöversikt, vilka hänger tillsammans med produkterna på hyllan i butik. Här intill din dammsugarmodell hittar du motsvarande färg och påsreferens. Gå sedan till rätt färg och sök upp din dammpåse på hyllan genom att följa den numeriska ordningen.

 

Du har referensen till ett annat dammpåsemärke

I märkesöversikten hittar du motsvarande Menaluxreferens och färgkod. Gå sedan till rätt färg och sök upp din dammpåse genom att följa den numeriska ordningen.

Förpackning